Μενού
tzoker
Τζόκερ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Άφαντος παραμένει ο υπερτυχερός του Τζόκερ από τα Χανιά που κέρδισε με δελτίο των 3 ευρώ το αστρονομικό ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στο Κάτω Δαράτσο του Δήμου Πλατανιά. Ο υπάλληλος του πρακτορείου, Βαγγέλης Αγγελάκης, μιλώντας στο neakriti.gr επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για δελτίο 3 ευρώ και πως ούτε έχει εμφανιστεί ούτε έχει επικοινωνήσει κάποιος ενδιαφερόμενος με το πρακτορείο ωστόσο του «ευχήθηκε όποιος κι αν είναι να τα χαρεί με την οικογένειά του».

Συγκεκριμένα το τυχερό δελτίο κερδίζει 2.699.406,54 ευρώ. Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 6 τυχερά δελτία που το καθένα κερδίζει το ποσό των 100.000,00 ευρώ και το ένα παίχτηκε στο Ηράκλειο. 

Το καθαρό ποσό που θα εισπράξει ο τυχερός θα είναι κοντά στα 21 εκατομμύρια, καθώς τα κέρδη υπόκεινται σε φορολογία 20%. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι: 7, 22, 23, 33, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA