Η τύχη χαμογέλασε σε έναν υπερτυχερό, ο οποίος κέρδισε τα 18.694.681 ευρώ στο Τζόκερ.
Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ στην Πτολεμαΐδα συμπλήρωσε 23 στήλες σε τυποποιημένο σύστημα με τυχαία επιλογή.
Στην κλήρωση της Κυριακής βγήκαν και δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5αρια) σε Ίλιον και Λευκωσία. Οι κάτοχοι των δελτίων κέρδισαν από 100.000 ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η υπ΄αριθμόν 2812 κλήρωση Τζόκερ είναι οι 15, 19, 25, 33, 43 και Τζόκερ το 1.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης (10/1) είναι 1.000.000 ευρώ τουλάχιστον.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.