Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης (08/04) μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον Ταύρο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κυκλοφορία έχει μάλιστα διακοπεί στο ύψος της οδού Αλκμήνης και Αλκίφρονος, ενώ στο σημείο βρίσκονται ειδικά κλιμάκια για την αξιολόγηση της κατάστασης και τον έλεγχο του αντικειμένου.
Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν το σημείο και να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές έως την ολοκλήρωση του ελέγχου.
Δείτε βίντεο του Orange Press Agency από το σημείο:
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος εστιάζεται σε δύο μικρές τσάντες - χαρτοφύλακες.
Λίγο αργότερα, έληξε ο συναγερμός καθώς το κλιμάκιο των ΤΕΕΜ απομάκρυνε τα δύο αντικείμενα που ήταν άδειοι χαρτοφύλακες.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.