Συναγερμό στην αστυνομία έχει προκαλέσει ο εντοπισμός ενός ύποπτου σακιδίου κοντά στη ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πατησίων, από το ύψος της λεωφόρου Κηφισίας έως και την οδό Δημητσάνας.
Πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), το οποίο διαπίστωσε ότι δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας, καθώς το αντικείμενο κρίθηκε ακίνδυνο.
Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, η αστυνομία άνοιξε τον δρόμο και η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Πατησίων έχει αποκατασταθεί πλήρως.
- Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι στην Εύβοια: «Δεν γίνεται να μένουν άνθρωποι σε αυτά τα σπίτια»
- Στην Αθήνα ο 37χρονος που φέρεται να σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση - «Ξεσκονίζουν» τις επαφές του
- Ισχυρός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες με νεκρούς και τσουνάμι - Η στιγμή που «χτυπά» ο Εγκέλαδος
- Καιρός: Αμετάκλητα καλοκαιρινός με σταθερά 30άρια - Ποιες περιοχές βλέπουν «παρενθέσεις» βροχής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.