Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε βίλα στη Φτελιά Μυκόνου και απέσπασαν 29.000 ευρώ, 1.800 δολάρια και αντίκειμενα αξίας 71.500 ευρώ από τα άτομα που διέμενα εκεί.
Όπως κατήγγειλε στις αρχές 30χρονος Μεξικανός, οι δράστες εισήλθαν στη βίλα που διαμένει προσωρινά με έναν 27χρονο, δυο 29χρονους και έναν 28χρονο και απέσπασαν χρήματα και αντικείμενα, όπως ρολόγια και τσάντες, καθώς και το διαβατήριο του ενός του οποίου υπήρχε βίζα Αμερικής.
- 14 χρόνια από την επίθεση στη Μυρτώ – Η μητέρα της συγκλονίζει: «Θα σπρώχνω το καρότσι με όλη μου τη δύναμη»
- «Άνοιξα την πόρτα, τα κορίτσια έβαλαν τα κλάματα»: Η μαρτυρία του θυρωρού που βρήκε νεκρό τον Σταύρο Γεωργίου
- Τα δύο ελληνικά νησιά όπου μπορείς να γλιτώσεις από τον καύσωνα
- Οδύσσεια: Τι έκανε σωστό και τι λάθος ο Νόλαν στην ιστορία του Άργου, πιστού σκύλου του Οδυσσέα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.