Μενού
peripoliko
Περιπολικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ξάνθη τις τελευταίες ώρες, για ένα ζευγάρι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν σε ορεινή περιοχή του νομού.

Σύμφωνα με το voria.gr πρόκειται για έναν άνδρα 70 ετών και μια γυναίκα 60 χρονών, που επέβαιναν σε ένα γκρι αυτοκίνητο.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συνδράμουν και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της περιοχής, που απευθύνουν έκκληση σε όσους έχουν πληροφορίες, να απευθυνθούν άμεσα στην αστυνομία.

Ξάνθη: Ανάρτηση του Κυνηγετικού Συλλόγου

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εξαφάνιση συντοπιτών μας. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το ζευγάρι της φωτογραφίας κινούνταν προς το Χωριό Λειβαδίτης. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας που συγγενικό τους πρόσωπο είχε επικοινωνία μαζί τους, αγνοούνται».

«Παρακαλούμε όλους όσους κινούνται στην περιοχή να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και αν εντοπίσουν κάτι να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία», τονίζεται χαρακτηριστικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA