Μενού
Νάρκη
Νάρκη | Mega
  • Α-
  • Α+

Νάρκη που φέρεται να προέρχεται από την Ουκρανία ξεβράστηκε σε παραλία της Ρόδου. Πολίτης την εντόπισε και την έβγαλε από το νερό, ενημερώνοντας στη συνέχεια τις Αρχές για το παράξενο εύρημά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το Mega, η νάρκη φαίνεται να ξεκίνησε το «ταξίδι» της μετά από έκρηξη φράγματος στην Ουκρανία. Τότε οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει πως μπορεί να φτάσουν οι νάρκες μέχρι και τη Μεσόγειο.

Ο πολίτης την είδε μέσα στα ρηχά της παραλίας και, επειδή του κίνησε την περιέργεια, αποφάσισε να την πάρει στα χέρια του και να τη βγάλει στη στεριά

Νόμιζε πως επρόκειτο για κάποιο αντικείμενο αξίας, όπως είπε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά όταν ανέβασε μία εικόνα στα social media οι διαδικτυακοί του φίλοι τον ενημέρωσαν για το τι είναι.

Τότε, κάλεσε το Λιμενικό που μετέβη στο σημείο για να εξετάσει τη νάρκη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού βρίσκεται η νάρκη τώρα, αλλά το ίδιο μέσο σημείωσε πως θα ζητούνταν βοήθεια από πυροτεχνουργούς.

Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό εάν η νάρκη ήταν απενεργοποιημένη

Τι δηλώνει το άτομο που εντόπισε τη νάρκη

Ο κ. Γιώργος Καραμολέγκος, ο οποίος τη βρήκε, σημείωσε πως είχε βγει μία βόλτα στην παραλία όταν και την είδε. «Γυάλιζε πολύ από μακριά και πηγαίνοντας πιο κοντά, ήταν στο χώμα». 

«Από περιέργεια και μόνο την πήρα» δήλωσε και σημείωσε πως «δεν κατάλαβα τι ήταν, φαινόταν σαν κάτι πολύτιμο». 

Εξήγησε πως δεν είχε ξαναδεί νάρκη και ανέφερε πως είναι σημαντικό που δημοσιεύονται οι εικόνες για να μπορέσει ο κόσμος να μάθει πώς μοιάζουν και να μην τις πλησιάζει. 

«Είδα το ρεπορτάζ για τον νεαρό με τη φωτοβολίδα και φαντάστηκα τι θα μπορούσα να πάθω εγώ με τη νάρκη» είπε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA