Μενού
blue horizon
Blue Horizon | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένοι και οργισμένοι οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τον έριξαν στην θάλασσα από τον καταπέλτη του πλοίου, στο λιμάνι του Πειραιά.

Στο MEGA μίλησε η αδελφή του Ειρήνη, η οποία ξέσπασε αναφερόμενη σε όσους ευθύνονται για τον θάνατο του αδελφού της:

«Δεν θέλω να βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν μέσα εκεί θέλω» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια:«Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω εγώ;»

Ο Αντώνης, κουνιάδος του 36χρονου, τόνισε οργισμένος: «Να κάτσουν ισόβια μέσα,να μη βγουν καθόλου έξω, γιατί έχω κακό σκοπό να τους καθαρίσω εγώ».

 

Η σύζυγος του καπετάνιου

Η σύζυγος του καπετάνιου, που είναι ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες, μίλησε στο MEGA, εκφράζοντας την αγωνία της:

«Γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπό μου. Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος στη δουλειά του. Το λάθος το πληρώνει η ιεραρχία πάντα. Σε οτιδήποτε είναι η ιεραρχία. Αυτό είναι το θέμα. Δεν γνωρίζω κάτι, δεν έχω επικοινωνία. Αγωνιούμε και εμείς για την έκβαση. Δεν έχουμε προσωπική επικοινωνία».

Την Παρασκευή η κηδεία

Η κηδεία του 36χρονου θα γίνει την Παρασκευή (08/09) στον Άγιο Νικόλαο.

Συγκεκριμένα, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11 π.μ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA