Μενού
  • Α-
  • Α+

Ως κόλαφος ήρθε η τοποθέτηση του πατέρα της Κυριακής, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους, για τον καθ' ομολογία πλέον κακοποιητή Απόστολο Λύτρα.

Ο κ. Λύτρας, ειρωνικά, είχε αναλάβει την υπεράσπιση του γυναικοκτόνου που στέρησε τη ζωή της Κυριακής, έξω από αστυνομικό τμήμα στο οποίο η ίδια είχε προσφύγει για βοήθεια.

Μιλώντας στο δελτίο του Ant1, ο πατέρας της Κυριακής, μοιράστηκε τις σκέψεις του στο άκουσμα πως ο συνήγορος του γυναικοκτόνου ήταν ο ίδιος κακοποιητής.

Πατέρας Κυριακής για Λύτρα: «Με τι δύναμη θα με κοιτάξει στα μάτια;»

«Εξευτελισμός. Αυτό ένιωσα. Ότι αυτός ο άνθρωπος εξευτέλισε τα πάντα. Και θα έρθει αύριο μεθαύριο στο δικαστήριο; Δεν νομίζω. Θα έχει το σθένος και τη δύναμη να με κοιτάξει στα μάτια;», ξέσπασε.

«Το κορίτσι αυτό που βλέπετε, δεν αναπνέει πια. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Γυναίκες που τις γρονθοκοπούν, έστω ένα χαστούκι, να βγουν να μιλήσουν, να το καταγγείλουν. Να σταματήσουν να υπάρχουν αυτά τα θύματα», συνέχισε.

«Ντροπή στον κύριο Λύτρα. Ήταν στο πιο ψηλό σκαλί και έφτασε στο τελευταίο. Μπορώ να πω ότι είναι και χειρότερος. Επιτρέπεται αυτό το πράγμα στον κ. Λύτρα; Πώς τα κατάφερε έτσι;».

Σχετικά με υπόνοιες για μεροληπτική λειτουργία της δικαιοσύνης, σχετικά με τη δραστηριοποίηση για περιπτώσεις κακοποίησης, ο πατέρας είπε:

«Σίγουρα υπάρχουν διακρίσεις γιατί εδώ είναι ο Λύτρας και η κα Πολυζωγοπούλου, και από την άλλη μεριά είναι η Κυριακή, ένα κοριτσάκι που απλά σπούδασε βρεφονηπιαγωγός».

«Δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί της, ούτε καν ένα περιπολικό να την πάει στο σπίτι της συνοδεία. Χαίρομαι για τα βήματα που έχει κάνει η αστυνομία, έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά της».

«Μακάρι να την έκανε και στην κόρη μου», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA