Μενού
fotia-parnitha
Φωτιά στην Πάρνηθα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μεταξύ των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής Μενιδίου, των οποίων τα σπίτια κάηκαν από τη μεγάλη φωτιά στην Πάρνηθα είναι και ο κ. Κλεάνθης, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (25/8) ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής, «Κοινωνία Ώρα MEGA». 

Όπως ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του Mega, η Αγία Παρασκευή τον κέρδισε από την πρώτη φορά που την επισκέφτηκε το 1979, το δε σπίτι το είχε χτίσει ο ίδιος με τα χέρια του πέτρα - πέτρα.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τώρα πού να πάμε; Τι να κάνουμε; Να έρθουν να με βρουν, όχι μόνο τα κανάλια. Ήρθαν, έκαναν καταγραφή και το έβγαλαν κόκκινο. Θέλω να τους εξηγήσω ότι εμένα όλη μου η ζωή είναι αυτό το σπίτι», είπε αρχικά ο κ. Κλεάνθης.

«Ήμουν οικοδόμος. Αυτό το σπίτι το έχτισα πέτρα πέτρα με τα χέρια μου. Ό,τι λεφτά περίσσευαν τα έφερνα εδώ. 30 χρόνια το έφτιαχνα και δεν μπορώ τώρα. Ήρθα το πρωί να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου να μπω μέσα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τώρα πού να πάμε; Τι να κάνουμε;», ανέφερε στη συνέχεια, ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Δουλεύω από 7 χρονών, είμαι από φτωχή οικογένεια. Μεγάλωσα στο Αιγάλεω και οι γονείς μου ήρθαν στο Μενίδι. Το 1979 είδα αυτό τον υπέροχο χώρο και με μαγνήτισε. Τα χέρια μου ήταν βαμβάκι, ήρθα και πήρα αυτή τη γη. Την έσκαβα με τα χέρια μου, γιατί δεν ήταν νόμιμο, ήταν παράνομος ο χώρος, αλλά το όνειρό μου ήταν να φτιάξω ένα σπίτι, γιατί μεγάλωσα με πέντε αδέρφια σε ένα δωμάτιο» πρόσθεσε, εξηγώντας πως εάν τον βοηθήσει οικονομικά το κράτος, είναι σε θέση να χτίσει το σπίτι του από την αρχή.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA