Επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, όταν οι θυελλώδεις άνεμοι που χτυπούν την πόλη ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα από το πρωί της Τετάρτης, (21/01), όταν ένα μπαλκόνι πολυκατοικίας «ξηλώθηκε».
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι ισχυροί άνεμοι οδήγησαν στο να αποκολληθεί το μεγαλύτερο τμήμα από τα κάγκελα ενός μπαλκονιού στην οδό Γοργοποτάμου , δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες για τους περαστικούς και τους ενοίκους της πολυκατοικίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.