Μενού
egkyos
Έγκυος | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία 27χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και ξυλοδαρμό, ενώ μάλιστα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης.

«Τόσο η εγκυμονούσα, όσο και το έμβρυο είναι καλά, η γυναίκα έχει πάρει εξιτήριο», τόνισε ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Μπάκας, στον ΑΝΤ1. «Ίσως να γεννήσει και λίγο πρόωρα, λόγω της ταραχής της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν δικαιολογείται έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν υπήρχε και κάτι που να αιτιολογεί τις πράξεις του», ανέφερε ο δικηγόρος σχετικά με την αιτία της επίθεσης από τον 48χρονο στην εγκυμονούσα σύντροφό του.

«Στη μέση του δρόμου»

«Τη χτύπησε, την άφησε στην μέση του δρόμου, εκείνη πήγε στο μαιευτήριο να δει αν είναι καλά το μωρό της κι εκείνος δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για το μωρό ούτε για εκείνη», είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μπάκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι η επικοινωνία ανάμεσά τους πλέον απαγορεύεται και με δικαστική απόφαση.

Να σημειωθεί ότι η συνήγορος του επιχειρηματία ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης της εγκύου, όπως είπε η ίδια στον δικηγόρο της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA