Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία 19χρονη ασκούμενη στον ΟΑΣΘ κατήγγειλε υπάλληλο του αμαξοστασίου του Οργανισμού στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με συνέπεια ο άντρας να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο 51χρονος κατηγορούμενος προσφέρθηκε μετά το τέλος της βάρδιας, το βράδυ της Δευτέρας (06/11), να πάει την καταγγέλλουσα στο σπίτι. Καθ' οδόν και καθώς βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά, γεγονός που προκάλεσε την καταγγελία της στις Αρχές.

Ο υπάλληλος του ΟΑΣΘ συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη αναβλήθηκε και ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος.

Σε διαθεσιμότητα

Στο μεταξύ, ο ΟΑΣΘ έθεσε τον 51χρονο σε διαθεσιμότητα αμέσως μετά την κοινοποίηση της καταγγελίας από την 1η ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), όπως αναφέρει ο οργανισμός σε ανακοίνωσή του.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA