Σε απόγνωση βρίσκεται ο δήμαρχος Λαγανά στη Ζάκυνθο, με τη βρωμιά και τη δυσοσμία, στον κεντρικό δρόμο της πόλης να είναι σε κεντρικό πλάνο.
Σύμφωνα με το IonianTV, έγινε αυτοψία από τη δημοτική αρχή μαζί με τις Υπηρεσίες Καθημερινότητας, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, καταγράφοντας τα κακώς κείμενα και ακούγοντας τα παράπονα επιχειρηματιών.
Ο δήμαρχος Γιώργος Στασινόπουλος, ανέφερε: «Την καθημερινή βρώμα την δημιουργούν οι πελάτες και τα ίδια τα καταστήματα, κακά τα ψέματα. Το ένα τμήμα του δρόμου δεν έχει αποχετευτικό σύστημα και η βρωμιά που βγαίνει από τα καταστήματα, τους τουρίστες, από τη χρήση των πολιτών, μένει στάσιμη».
«Είδα αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί εδώ. Η ευθύνη είναι διαχρονική, η ευθύνη ανήκει στην αυτοδιοίκηση, η ευθύνη ανήκει στους επιχειρηματίες και στους κατοίκους αυτής της περιοχής» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Γιακουμέλος, αντιδήμαρχος καθαριότητας.
«Στον Λαγανά γίνεται ένα κομφούζιο», λέει με τη σειρά του ο Αγαπητός Βίτσος, εντεταλμένος σύμβουλος καθημερινότητας «δεν προλαβαίνουμε να κλείσουμε όλα τα επείγοντα προβλήματα».
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει μία επιχείρηση απολύμανσης και καθαριότητας από ειδικά συνεργεία ενώ θα αντικατασταθούν και θα πλυθούν οι κάδοι.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.