Μενού
peripoliko
Περιπολικό στην Αθήνα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σοκάρει το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού τουρίστα από «μπράβους» σε μπαρ στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Ο 18χρονος Τζέιμς Τέιλορ περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν τον ξυλοκόπησαν.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στη Daily Mail ο 18χρονος, όλα συνέβησαν όταν ο ίδιος με την παρέα του διασκέδαζαν σε γνωστό κλαμπ στον Λαγανά. Όπως αναφέρει δεν επιτέθηκε με μπουκάλι σε κορίτσι, αλλά για μία selfie.

«Καθόμουν με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία selfie της μεγάλης παρέας μας και είχα πηδήξει σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», είπε.

Στη συνέχεια ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού προσπάθησε να τον τραβήξει από το χέρι για να κατέβει από την καρέκλα. Όταν ο Τζέιμς αρνήθηκε τότε ο άνδρας έφυγε.

«Ο μπράβος προσπάθησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τράβηξα το χέρι μου πίσω πριν μου πει: Κατέβα. Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Ο μπράβος έφυγε αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους μπράβους που ήταν στο βίντεο και με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν», είπε

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε για κάτι τόσο μικρό όσο το να στέκεσαι σε μια καρέκλα για να βγάλεις μια selfie», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA