Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένα 50χρονος Ρομά στο Ζεφύρι που νωρίς το πρωί της Δευτέρας φέρεται να έκανε απόπειρα δολοφονίας κατά της συζύγου του, καθώς την περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και της έβαλε φωτιά. Η γυναίκα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έχει διακομιστεί με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο.
Παράλληλα μαζί με την άτυχη γυναίκα, νοσηλεύεται, επίσης με εγκαύματα, και ο αδερφός της που προσπάθησε να τη σώσει.
Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε από αυτόπτες μάρτυρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα του περιστατικού μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.