Μενού
mitera-8xronou
Μητέρα 8χρονου | @ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Θύμα βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά φαίνεται πως έπεσε το 8χρονο παιδί που πυροβολήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) από δύο δράστες, έξω από σπίτι, στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού, δράστες είναι οι νονοί του 8χρονου. 

Οι δύο δράστες επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα και σταμάτησαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του παιδιού και άρχισαν να πυροβολούν με ένα κυνηγετικό όπλο και ένα 9άρι πιστόλι.

Το παιδί, δέχθηκε τους πυροβολισμούς και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Οι δράστες εξαφανίστηκαν ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων από άνδρες της ΟΠΚΕ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μητέρα του νεκρού παιδιού φαίνεται να έχει υποδείξει στους αστυνομικούς τους δύο δράστες ενώ οι Αρχές φοβούνται αντίποινα για τη δολοφονία.

«Πέρασαν από εδώ μία φορά. Εγώ κατάλαβα, έβαλα τα μωρά μέσα. Βγήκα έξω να δω και ήρθε το μωρό δίπλα μου. Κατέβηκαν και έριξαν επάνω μας κατευθείαν», είπε η μητέρα στον ΑΝΤ1. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.