Με τη φράση «εμείς είμαστε έτοιμοι να δικάσουμε», προσήλθε η Ζέττα Μακρή σήμερα (10/07) στο δικαστήριο για την υπόθεση εκδίκασης του εκβιασμού που φέρεται να δέχτηκε από ιδιοκτήτη ιστοσελίδας στον Βόλο.
«Εχω καταθέσει καταγγελία και μπορώ να αποδείξω τα πάντα με απόλυτη ειλικρίνεια. Εχω ξαναπεί πως το μόνο καταφύγιο μας σε μια ευνομούμενη πολιτεία είναι δικαιοσύνη», δήλωσε η βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με το gegonota.news.
Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, που είναι ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και διαχειρίζεται ιστοσελίδα με έδρα τον Βόλο, συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε καφετέρια της πόλης.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία του ενώπιον των δικαστικών Αρχών ενώ ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως η κα. Ζέττα Μακρή τού έδωσε χρήματα που του χρωστούσε από νόμιμη συναλλαγή που είχαν.
Μάλιστα, υποστηρίζει πως γι αυτή την συναλλαγή έχει και τιμολόγιο.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.