Στη σύλληψη ενός 37χρονου διανομέα προχώρησαν οι Αρχές μετά από καταγγελία 28χρονης στην περιοχή του Ζωγράφου για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον της.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (6/8) όταν ο 37χρονος έφτασε στο διαμέρισμα της 28χρονης στου Ζωγράφου με σκοπό να της παραδώσει ένα δέμα.
Όταν η νεαρή άνοιξε την πόρτα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο 37χρονος δεν δίστασε να τη θωπεύσει, επιδεικνύοντας μάλιστα τα γεννητικά του όργανα.
Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία. Λίγο αργότερα ο διανομέας συνελήφθη.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.