Τα νοικοκυριά μαζεύουν σιγά - σιγά δυνάμεις για το μεγάλο «ξεπακετάρισμα» των Χριστουγέννων, αλλά προτεραιότητα φέτος, φαίνεται, θα είναι η έρευνα αγοράς για τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα.
Αυτό διότι, όπως αναφέρει το Ώρα Ελλάδος, οι τιμές των κλασικών κερασμάτων των εορτών, θα εκτοξευθούν φέτος, υπακούοντας στο γενικότερο σκηνικό του πληθωρισμού και της ακρίβειας.
Συγκεκριμένα, ερευνώντας την αγορά, η εκπομπή βρήκε πως οι τιμές σε κουραμπιέδες και μελομακάρονα θα αγγίξουν τα 22 ευρώ/κιλό, με πολλούς πολίτες να σκέφονται να περικόψουν ακόμα και από εκεί.
Ο ζαχαροπλάστης Μιχάλη Τσατσούλης μίλησε στην εκπομπή, εκτιμώντας ότι το εύρος τιμών στα παραπάνω είδη, ανάλογα με την ποιότητα των υλικών και τον τρόπο παρασκευής, θα κυμανθεί από τα 8 - 9 έως και τα 22 - 23 ευρώ/κιλό.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.