«Αυλαία» έπεσε στις ανακοινώσεις από την Σουηδική Ακαδημία Επιστημών για τα βραβεία Νόμπελ του 2024, με τους φετινούς νικητές πέρα από την αναγνώριση των πολιτισμικών και επιστημονικών επιτευγμάτων τους, να βλέπουν και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να «φουσκώνουν», ενώ ήδη ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Τελετή Απονομής (10 Δεκεμβρίου).
Το λαμπερό event λαμβάνει χώρα στη Στοκχόλμη για τα επιστημονικά και λογοτεχνικά βραβεία, και στο Όσλο για το Νόμπελ Ειρήνης.
Μάλιστα, παραδοσιακά στις απονομές, συμμετέχουν διάφοροι επίσημοι προσκεκλημένοι, μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, καθώς και επιστήμονες και πολιτικοί.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Οι «ξεχασμένες» συγκεντρώσεις ενάντια στη Χούντα την 21η Απριλίου
- Θάνατος Μυρτώς: «Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδα» - Σπάει τη σιωπή του ο 66χρονος
- Πορτοκαλί φανάρι, ο απόλυτος γρίφος: Πότε τελικά περνάω και πότε όχι;
- Κρούσμα των αυτόκλητων τιμωρών παιδόφιλων στην Αθήνα: Επίθεση σε αστυνομικό των ΜΑΤ που συνομιλούσε με ανήλικη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.