Αν μας ρωτούσαν να πούμε μερικά ονόματα σπουδαίων επιστημόνων και εφευρετών, οι περισσότεροι θα αναφέραμε προσωπικότητες που μάθαμε στο σχολείο, όπως τον Γουτεμβέργιο, τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, τον Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ και τον Νίκολα Τέσλα.
Ίσως κάποιοι να έκαναν αναφορά στη Μαρί Κιουρί, την πρώτη γυναίκα που κέρδισε βραβείο Νόμπελ, τον πρώτο άνθρωπο που κέρδισε δύο βραβεία Νόμπελ και το μοναδικό άτομο που έχει βραβευτεί με Νόμπελ σε δύο διαφορετικά πεδία των φυσικών επιστημών: στη φυσική και τη χημεία.
Διαβάστε περισσότερα στη Μηχανή του Χρόνου
- Εννέα ξεχωριστές προσωπικότητες ανέβηκαν στη σκηνή του PERSONAS και μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες
- Κόλαφος Πλακιά για Μάνεση: «Αλήτης!» - «Έκανα black χιούμορ για το ΟΑΚΑ» λέει ο δημοσιογράφος
- Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει ιστοσελίδα που έχει πάρει φωτογραφίες μας και μας έχει ξεγυμνώσει»
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.