Το Καβούρι επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο διεθνούς φήμης σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ και δεν έχασε την ευκαιρία να γευματίσει σε εστιατόριο της περιοχής και συγκεκριμένα στο Krabo Beach με φίλους και συνεργάτες.
Διαβάστε ακόμα Γραμβούσα Χανίων: Το ναυάγιο που εντυπωσίασε τον Gordon Ramsay
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση, φορώντας βερμούδα και t-shirt και όπως λέγεται μαγεύτηκε από την υπέροχη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Λέγεται πως επέλεξε διάφορες γεύσεις από το μενού του εστιατορίου, τις οποίες συνδύασε με γαλλικά και Ιταλικά κρασιά.
Αφού απόλαυσε το φαγητό του, ευχαρίστησε τον σεφ Παναγιώτη Γιακαλή και φωτογραφήθηκε μαζί με το team του εστιατορίου.
«Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σερβίρουμε έναν από τους πιο σημαντικούς σεφ τα τελευταία 20 χρόνια στο @krabobeach», έγραψε ο Παναγιώτης Γιακαλής στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Τα γυρίσματα του Ράμσεϊ στην Ελλάδα
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έχει έρθει εδώ και κάμποσο καιρό στη χώρα μας, για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την εκπομπή του.
Πρώτος σταθμός του, ήταν η Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.
Όσον αφορά την πρωτεύουσα, γυρίσματα έγιναν επίσης στη Βαρβάκειο αγορά, το Παναθηναϊκό Στάδιο και το Μοναστηράκι. Επόμενος προορισμός του διάσημου σεφ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα Μετέωρα.
- Αμμουδάρα: «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έριχνα» - Αμετανόητος ο 54χρονος φονιάς του 21χρονου
- «Ντου γιου λάικ δε γουέδερ ιν Γκρις, μίστερ Χετφιλντ;»: Μetallica live στον Λιάγκα
- Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που μοιάζει φαβορί για τη θέση της Σίας Κοσιώνη
- «Εις το επανιδείν»: Ο αμήχανος αποχαιρετισμός της Σίας Κοσιώνη και του Αλέξη Παπαχελά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.