Λίστα με τους καλύτερους προορισμούς για φαγητό στον κόσμο δημοσίευσε ο γαστρονομικός οδηγός Taste Atlas, με την ελληνική κουζίνα να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στις κορυφαίες θέσεις.
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν η δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση για τα φετινά World Food Awards με την Πελοπόννησο να φιγουράρει στη δεύτερη θέση.
Ως προς τα φαγητά που έχει επιλέξει το Taste Atlas, συναντά κανείς τη γουρουνοπούλα, το ελαιόλαδο και το μέλι Ελάτης Μαινάλου, ενώ ανάμεσα στους προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί ο ταξιδιώτης περιλαμβάνονται η Καλαμάτα και η Αρχαία Ολυμπία.
«Συγχαρητήρια στην Πελοπόννησo (ασημένιο μετάλλιο) και στην Εμίλια Ρομάνα (χάλκινο μετάλλιο), αλλά ποιος είναι το νούμερο 1;» γράφει χαρακτηριστικά το Taste Atlas στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε για τα φετινά World Food Awards.
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
- Λαγοκέφαλοι: Ο πραγματικός κίνδυνος δεν αφορά τις επιθέσεις σε λουόμενους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.