Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πιο εντυπωσιακή φετινή του pole position πανηγύρισε στο Κατάρ και την πίστα του Λοσέιλ ο Λούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος του ανταγωνισμού και κατέκτησε την pole #102 της καριέρας του με στιλ.

Ο οδηγός της Mercedes ήταν μπροστά στο Q1, το Q2, την πρώτη προσπάθεια στο Q3 αλλά και την τελική, σε μία ημέρα όπου δεν είχε αντίπαλο. Δίπλα του θα εκκινήσει αύριο ο Μαξ Φερστάπεν, για λογαριασμό της Red Bull Racing. Θυμίζουμε πως ο Ολλανδός είναι 14 πόντους μπροστά στη βαθμολογία.

Στη δεύτερη σειρά θα είναι η Mercedes του Βάλτερι Μπότας και η AlphaTauri του Πιερ Γκασλί, που ολοκλήρωσε τις κατατακτήριες δοκιμές του 20ου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος με κλατάρισμα.

Αίσθηση προκάλεσε η πέμπτη θέση του Φερνάντο Αλόνσο με την Alpine, που ήταν μπροστά από τη McLaren του Λάντο Νόρις και τη Ferrari του Κάρλος Σάινθ. Όσο για τους έτερους οδηγούς των δύο ιστορικών ομάδων, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Σαρλ Λεκλέρκ, είχαν αποκλειστεί από το Q2. Αν και η μεγαλύτερη έκπληξη εκεί, ήταν ο αποκλεισμός της Red Bull του Σέρχιο Πέρεζ.

Το παρθενικό Grand Prix του Κατάρ, αρχίζει στις 16.00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να ακολουθείτε όλη τη δράση, στο LIVE του Gazzetta.

Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA