Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζοντας την παρουσία της στην κονσόλα Nintendo Switch, η σειρά Pac-Man κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της με το Pac-Man 99. Ο λόγος για ένα νέο battle royale videogame που θα διατεθεί από τις 8 Απριλίου και θα είναι δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Όπως και όλα τα αντίστοιχα videogames, ο παίκτης καλείται να χειριστεί έναν χαρακτήρα και να δώσει μάχη με άλλους 98, έτσι ώστε να είναι ο τελευταίος που θα μείνει ζωντανός στο χάρτη.

Πέραν του να τρώει τις κλασικές παύλες, ο Pac-Man κάθε παίκτη μπορεί να χρησιμοποιήσει μια σειρά από τεχνικές και power-ups για να μπλοκάρει τους αντιπάλους και να τους βγάλει εκτός μάχης ακόμη πιο εύκολα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch και μπορείτε να πάρετε μια γεύση, μέσα από το παρακάτω video που δημοσιεύτηκε.

Για όποιον το επιθυμεί, θα υπάρχει έξτρα περιεχόμενο με πολλές custom πίστες από θρυλικά παιχνίδια του παρελθόντος (όπως τα Galaga, Xevious και Dig Dug), καθώς και κάποια άλλα πιο σύγχρονα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA