Ζήτημα ωρών είναι η μετατροπή σε σύλληψη των τριών προσαγωγών που έχει πραγματοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 91χρονου στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, έχοντας ως «οδηγό» τη μαρτυρία της 85χρονης συζύγου του, που τον είδε να πεθαίνει δίπλα της χτυπημένος άγρια, φιμωμένος και δεμένος με καλώδιο, εντόπισαν τους τρεις φερόμενους ως δράστες.
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας από τους τρεις είναι συγγενής του ζευγαριού, ενώ οι άλλοι δύο είναι γείτονες.
Κίνητρο ήταν η ληστεία, καθώς γνώριζαν ότι ο 91χρονος και η 85χρονη είχαν κομπόδεμα κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ, το οποίο βρήκαν αφού πρώτα έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένας από τους προσαχθέντες έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του, καθώς και ότι έχει υποδείξει το σημείο που έκρυψαν τα χρήματα.
- Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρός οδηγός στην περιοχή Ήφαιστος - Παρασύρθηκε από χείμαρρο
- Καρυστιανού για ναυάγιο στη Χίο: «Να αποτρέπονται οι παράνομες εισβολές, αλλά χωρίς νεκρούς»
- The Chase: Η αντίδραση της Μπεκατώρου για το σπέρμα ψαριού: «Δεν είναι υγρό;»
- Την Τρίτη ο διάλογος για το Εθνικο Απολυτήριο: Τι ισχύει για τράπεζα θεμάτων και Πανελλήνιες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.