Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Έπεσαν από τα σύννεφα» στη Σάμο για τον 38χρονο προπονητή

Σοκ και έκπληξη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Σάμου η καταγγελία της αθλήτριας ιστιοπλοΐας για τον βιασμό της από τον 38χρονο προπονητή.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος της Σαμιακής Τηλεόρασης Βιολέτα Τριπόδη, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο 38χρονος δεν είχε δώσει δείγματα.

«Εδώ στη Σάμο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, καμία καταγγελία. Η τοπική κοινωνία, οι γονείς και μέλη του συλλόγου έπεσαν από τα σύννεφα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι οι γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στον Ιστοπλοϊκό Όμιλο της Σάμου, μιλούσαν για έναν άνθρωπο «άψογο στη δουλειά του και στη σχέση του με τα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Σάμου Αλέξης Κιουλάφας τόνισε ότι δεν γνώριζαν την προγενέστερη δράση του προπονητή. «Εννοείται πως δεν ξέραμε την προηγούμενη δράση. Αν το ήξερα φυσικά και δεν θα τον έπαιρνα στον όμιλο» υπογράμμισε.

Ωστόσο, εστίασε στο γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε ονομαστικά ο Ιστοπλοϊκός Όμιλος, στον οποίο εργαζόταν ο 38χρονος κατά την περίοδο που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη, αλλά αντίθετα αναφέρεται η Σάμος. «Μετά λύπης και αγανάκτησης διαπιστώσαμε ότι ο όμιλος που έγινε το πρόβλημα δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά ονομαστικά. Μπήκαμε εμείς στο κάδρο, η Σάμος».

Όσον αφορά τον 38χρονο, που συνελήφθη μετά τις καταγγελίες ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά προ δεκαετίας την 11χρονη αθλήτρια, η οποία κλήθηκε και κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο φερόμενος ως δράστης της κακοποίησης της αθλήτριας, όταν ήταν ανήλικη, αρνείται τα καταγγελλόμενα.

Διαβάστε περισσότερα: 

Θοδ. Μαντάς: Γιατί αναλάβαμε την υπεράσπιση του 38χρονου πρώην προπονητή 

«Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια»: Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 38χρονος προπονητής


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Σάμος #Βιασμός