Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αν ανοίξει η υπόθεση "τραγούδι", θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα. Μακάρι να ανοίξει! Ξέρω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα ξέρω για ανθρώπους που τους έχουμε είδωλα, που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το τσουνάμι καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

«Έχουν φτάσει στ' αυτιά μου πολλές ιστορίες αλλά δεν μπορώ να βγω και να κατονομάσω κανέναν. Αν αποφασίσει κάποιος ή κάποια από αυτούς που μου τα είπαν, να το κάνει μέσω της νόμιμης οδού, τότε εγώ θα πάω ως μάρτυρας», τόνισε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωι1ό» του ΑΝΤ1.

Ακόμη, μίλησε και την καταγγελία της Λυδίας Σέρβου. «Η Λυδία ήταν διευθύντρια στο μουσικό εργαστήρι που είχα. Δεν τη γνώριζα την ιστορία. Είναι ένας εξαιρετικά μορφωμένος και σωστός άνθρωπος. Είχε ανάγκη να το πει. Το έκανε. Δεν σου κρύβω ότι κι εμένα με προβληματίζει αυτό που γίνεται με την τηλεόραση. Πρέπει να στήνουμε τηλεδικαστήρια; Από την άλλη, η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ δυνατό μέσο. Θέλει βήμα ο άλλος...».

Διαβάστε ακόμα:

Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση εις βάρος σκηνοθέτη: Άνδρας καταγγέλλει ότι τον βίασε όταν ήταν 15 ετών

Στο αρχείο η δικογραφία με τις καταγγελίες Μπεκατώρου - Προχωρά η δίωξη μόνο του προπονητή της 11χρονης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA