Μενού
  • Α-
  • Α+

Έντεκα άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στη Μαλεσίνα τον Μάρτιο, εξαιτίας του κορονοϊού.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου είχε τεθεί σε συναγερμό η περιοχή όταν είχε προκύψει υψηλός αριθμός κρουσμάτων. 

Στις 3 Μαρτίου απεβίωσε ο πρώτος κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με το tvstar.gr, συνολικά στη Μαλεσίνα έχουν χάσει τη ζωή τους 11 άνθρωποι. 

Ανάμεσα στους εκείνους που έφυγαν από την ζωή μετά από μάχη με τον ιό, ήταν, μάλιστα, και δύο νέοι άνθρωποι ένας 38χρονος και ένας 43χρονος.

Τα ξημερώματα της Κυριακής είχε χάσει τη ζωή του ένας οικογενειάρχης, πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος έδωσε μάχη για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την περίπτωση της Μαλεσίνας, όπου καταγράφηκε ασύμμετρη διασπορά και μετάδοση του θανατηφόρου ιού, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Πώς ξεκίνησε η διασπορά 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι κάτοικοι, αλλά και ο Μητροπολίτης Λαμίας Συμεών στον ΣΚΑΙ, αίτια του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου αποτέλεσαν η τελετή ενός γάμου με 30 καλεσμένους εντός της εκκλησίας, αλλά και άλλων 200 έξω από αυτήν. Υπήρχε μία χαλάρωση των μέτρων στην περιοχή και μάλιστα κόσμος συνωστίζονταν, όπως λένε, στα καφενεία προκειμένου να δουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Το κλίμα στην περιοχή είναι πολύ βαρύ, με τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζακεντέ, να δηλώνει πως η Μαλεσίνα πλήρωσε πολύ βαρύ τίμημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA