Μενού
  • Α-
  • Α+

O αντιδήμαρχος Ραφήνας, Χρήστος Τσεμπέρης, κατήγγειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook τις αστυνομικές δυνάμεις που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απασχολούνται με την φύλαξη του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη. 

«Στα δικά μας τώρα, τα τοπικά. Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” ΑΦΑΙΡΟΥΝ περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως.

Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει» έγραψε στην ανάρτηση του ο κ. Τσεμπέρης.

 

Στα δικά μας τώρα, τα τοπικά. Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν...

Δημοσιεύτηκε από Chris Tseberis στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ  

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα όποια δημοσιεύματα κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και αναφέρονται στα περί φύλαξης δημοσιογράφων.

«Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA