Μενού
  • Α-
  • Α+

Έτσι, όταν ανοίξει το λιανεμπόριο, φαίνεται πως οι εργαζόμενοι των καταστημάτων και των πολυκαταστημάτων θα καλούνται να κάνουν self-test, με την επιχείρηση να πρέπει να δηλώνει μία φορά την εβδομάδα τα αποτελέσματα των test στην ειδική πλατφόρμα που θα ανοίξει.

Η απόφαση για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, πάντως, έχει μετατεθεί προς τις 5 Απριλίου, σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με την πορεία της επιδημικής καμπύλης, όπου παρουσιάζονται κάποιοι πρόδρομοι δείκτες σταθεροποίησης κρουσμάτων και εισαγωγών. 

Τις ανακοινώσεις για τα self test θα κάνει σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ η διάθεση των τεστ θα ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Απριλίου. Μάλιστα, ο σχετικός διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει από την κυβέρνηση και θα περαιωθεί τις επόμενες μέρες, για την προμήθεια 10 εκατ. τεστ σε πρώτη φάση. Εκτός κάδρου θα είναι τα τεστ της Siemens, τα οποία, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA