Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία για βιασμό ο Λιγνάδης - Αρνείται τα πάντα

Ο καταγγέλλων είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αντιμέτωπος με μια ακόμη ποινική δίωξη μπορεί να βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης για το κακούργημα του βιασμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που είχε ως αντικείμενο την τρίτη μήνυση για το συγκεκριμένο αδίκημα που κατατέθηκε εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταγγέλλων είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης ηθοποιός τον βίασε στο σπίτι του το 2018. Είχε ισχυριστεί δε ότι του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης για αυτή την καταγγελία έδωσε ήδη εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τα πάντα.

Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Την ίδια ώρα στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και 4η καταγγελία με το 24χρονο σήμερα θύμα να καταγγέλλει βιασμό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν επτά χρόνια όταν ήταν 17 ετών. Την συγκεκριμένη καταγγελία αποτιμά η ανακρίτρια προκειμένου να καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της. 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δημήτρης Λιγνάδης