Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών Αλκιβιάδης Βατόπουλος σε σημερινές του δηλώσεις αναφέρθηκε στην εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για άνοιγμα σχολείων την ερχόμενη Δευτέρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Θα μπορούσε να γίνει το άνοιγμα αλλά αυτό θα το πούμε τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα σήμερα και αύριο». Ακόμα σημείωσε ότι υπάρχουν δύο απόψεις με την πρώτη να αναφέρει άνοιγμα μόνο της Γ' Λυκείου λόγω Πανελληνίων και τη δεύτερη να υποστηρίζει άνοιγμα δημοτικών που οι μαθητές είναι πιο πειθαρχημένοι.

Τι είπε για τις μετακινήσεις το Πάσχα

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Πάσχα και τις ελεύθερες μετακινήσεις εκτός περιφέρειας ο κ. Βατόπουλος εκτίμησε ότι δεν θα επιτραπούν. «Προς το παρόν το βλέπω λίγο δύσκολο.  Να πάμε εντός νομού ή εντός Αττικής στην Αθήνα. Κάπως έτσι φοβάμαι θα γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA