Μενού
  • Α-
  • Α+

«Νομίζω τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα σχολεία. Η προδιάθεσή μας είναι να ανοίξει η δευτεροβάθμια εκπαίδευση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο υπουργός εξήγησε «τα δημοτικά σχολεία έχουν μείνει ανοιχτά περισσότερο διάστημα» επαναλαμβάνοντας ότι «η διάθεση της κυβέρνησης είναι βεβαίως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πρωτίστως τα λύκεια».

Ο κ. Γεραπετρίτης υπενθύμισε ότι «η επιτροπή έχει συζητήσει (το άνοιγμα των σχολείων) εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχουν self test».

Αβέβαιος για το άνοιγμα των σχολείων εμφανίστηκε νωρίτερα ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών Αλκιβιάδης Βατόπουλος. «Θα μπορούσε να γίνει το άνοιγμα αλλά αυτό θα το πούμε τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα σήμερα και αύριο» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ακόμα σημείωσε ότι υπάρχουν δύο απόψεις με την πρώτη να αναφέρει άνοιγμα μόνο της Γ' Λυκείου λόγω Πανελληνίων και τη δεύτερη να υποστηρίζει άνοιγμα δημοτικών που οι μαθητές είναι πιο πειθαρχημένοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA