Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο πατέρας των δύο νέων, που μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου, μέσα στο σπίτι τους, στη Μακρινίτσα του Βόλου, σε ένα άγριο φονικό που δράστης φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της νεαρής γυναίκας.

Μιλώντας για τον γαμπρό του, είπε πως «είχε εμμονές, τίποτε άλλο» και αποκάλυψε ότι μόλις την προηγούμενη Πέμπτη, ο καθ' ομολογίαν δράστης είχε πάει στο σπίτι της οικογένειας και τους είχε απειλήσει, μπροστά στους αστυνομικούς. «Εδώ απειλούσε μπροστά στους αστυνομικούς ότι θα θρηνήσουμε θύματα, ήρθε εδώ την προηγούμενη Πέμπτη», δήλωσε κλαίγοντας ο τραγικός πατέρας, λίγο πριν αποχαιρετήσει τα δύο παιδιά του.

Σήμερα η κηδεία

Η κηδεία των δύο νέων θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, στις 10:30 στη Μακρινίτσα, ενώ ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, δηλώνοντας πως «δεν θυμάται τίποτα» και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της -με τον οποίον έχουν ένα αγοράκι- και είχε επιστρέψει στο πατρικό της. Εκεί πήγε τη Δευτέρα ο σύζυγός της, απείλησε κι επιτέθηκε στη μητέρα της, ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη μητέρα του παιδιού του. Η κοπέλα είχε προλάβει να καλέσει για βοήθεια τον αδελφό της, τον οποίον ο δράστης συνάντησε στην αυλή, καταφέρνοντας του δύο θανάσιμες μαχαιριές.

Η γυναίκα είχε ζητήσει προστασία από τις Αρχές, αφού φοβόταν για την ασφάλεια και τη ζωή της.

Φωτογραφία: magnesianews.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA