Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα αιτήματα της υπεράσπισης αφορούσαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αλλά και τον εγκλεισμό του κατηγορούμενου σε θεραπευτικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr,  όλα θα εξαρτηθούν τώρα από το αποτέλεσμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μερικές ημέρες.

Σε περίπτωση που κριθεί ότι η διαδικασία θα καθυστερήσει, δεν αποκλείεται ο φερόμενος ως δράστης να κρατηθεί σε φυλακή μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου για τον τόπο εγκλεισμού του.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία της υπόθεσης στην ανάκριση», δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, Δημήτρης Βούλγαρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αύριο Δευτέρα θα γίνει ο διορισμός του πραγματογνώμονα.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος Δ.Ρ. δολοφόνησε τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα Τσάπα - τον γαμπρό και τη σύζυγό του - και ισχυρίζεται πως αγνοεί τα πάντα.

«Έχω ένα μαύρο πέπλο»

Ο συνήγορος του δράστη υποστηρίζει ότι ο πελάτης του τελεί υπό πλήρη σύγχυση.

«Στα δικαστήρια ρωτούσε αν θα είναι εκεί ο Γιώργος και έλεγε ότι τη σύζυγό του αποκλείεται να την αφήσουν να είναι εκεί αφού θα κρατά το παιδί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 Αρνείται, παράλληλα, να ζητήσει «συγγνώμη» για τις πράξεις του, ενώ δηλώνει πως έχει «ένα μαύρο πέπλο».

«Είναι όλα τόσο συγκεχυμένα μέσα μου από την ώρα που έσπασα το τζάμι. Μόνο αυτό θυμάμαι», φέρεται να είπε, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή.

«Θυμάμαι μόνο την πεθερά μου που φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Από κει και πέρα τίποτα για το τι έγινε στο σπίτι.

Τελευταία εικόνα είναι ότι δεν βρήκα το παιδί και ότι φεύγοντας από το σπίτι συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου, τον οποίο έσπρωξα πριν φύγω», υποστηρίζει.

Αν και ενημερώθηκε για το στυγερό έγκλημα ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι για να ζητήσω συγγνώμη. Δεν θυμάμαι τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA