Μενού
  • Α-
  • Α+

Από νεότερη κατάθεση της νεαρής γυναίκας προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που δίνουν ώθηση στην έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι γνωστός στην 25χρονη και οι αρχές βρίσκονται πλέον στα χνάρια του.

Σημειώνεται πως η νέα κατάθεση δόθηκε, καθώς σε πρώτη φάση οι αστυνομικοί δεν είχαν ούτε ένα στοιχείο, που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πληροφορίες ανέφεραν, μάλιστα, ότι κατάθεση θα δώσει και ο σύντροφος της 25χρονης, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει σχέση με την υπόθεση (σ.σ. σύμφωνα με αστυνομικές πηγές), αν και ένοικοι της πολυκατοικίας που διαμένουν στην Άνω Κυψέλη υποστήριζαν ότι δεν έχει εμφανιστεί μετά την Κυριακή.

Δεν εντοπίστηκε το πανί με το καυστικό υγρό

Για την υπόθεση έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση, κυρίως με σκοπό να διαπιστωθούν οι βλάβες που προκάλεσε το καυστικό υγρό, αλλά και να γίνει μία εκτίμηση για το είδος του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν χρησιμοποιήθηκε βιτριόλι αλλά κάποιο άλλο καυστικό υγρό, καθώς το βιτριόλι προκαλεί μεγαλύτερες βλάβες όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Ιωάννας.

Ένα ακόμη στοιχείο, άλλωστε, που δυσχεραίνει το έργο των αστυνομικών της Ασφάλειας, είναι ότι στον τόπο της επίθεσης δεν εντοπίστηκε το πανί που ήταν ποτισμένο με το καυστικό υγρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA