Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πιερία: Διευθυντής Δημοτικού συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης πριν από 14 χρόνια

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό που αφορά σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και μάλιστα από εκπαιδευτικό έρχεται να προστεθεί στον ποταμό των καταγγελιών που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες

Ένας διευθυντής Δημοτικού σχολείου συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, που φέρεται να συνέβη πριν από 14 χρόνια, στην Πιερία, όπως αναφέρει το GrTimes

Προηγήθηκε μήνυση της παθούσας ενώ κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο σπίτι του εκπαιδευτικού. Εις βάρος του 60χρονου ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Η 28χρονη σήμερα καταγγέλλουσα μήνυσε τον εκπαιδευτικό ο οποίος είναι συγγενής της, εξ αγχιστείας, αναφέροντας ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν η ίδια ήταν 14 χρόνων.

Από τις διωκτικές αρχές εκδόθηκε ένταλμα έρευνας και οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 60χρονου διευθυντή του Δημοτικού υλικό παιδικής πορνογραφίας όπου απεικονίζεται και η καταγγέλλουσα. Ακολούθησε η σύλληψη του εκπαιδευτικού.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Σεξουαλική κακοποίηση #Σύλληψη #Εκπαιδευτικός #Σχολεία #ανήλικοι