Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης που κατήγγειλε ότι δέχτηκε στο σπίτι του στον Διόνυσο ο Μένιος Φουρθιώτης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Σε αυτό φαίνεται ένας μαυροφορεμένος άνδρας να προσεγγίζει την εξωτερική είσοδο και με πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov να ρίχνει βολές προς το άδειο κουβούκλιο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν στο σημείο 15 κάλυκες από σφαίρες των 7.62mm, οι οποίοι εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για έλεγχο. 

Στόχος να δουν αν προέρχονται από όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί ξανά και κυρίως αν υπάρχει ταύτιση με τους κάλυκες από τα πυρά που δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία. 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Θεωρείται, τέλος, δεδομένο ότι ο παρουσιαστής τηλεοπτικού καναλιού τοπικής εμβέλειας θα ζητήσει επιστροφή της αστυνομικής συνοδείας που είχε.

https://www.youtube.com/watch?v=K8sG5Y_f1RY
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA