Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταδίωξη, «γαλλικά» και παρ’ ολίγον επίθεση με μεταλλικό γκλοπ, είχε η σύλληψη ενός νεαρού οδηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Διαβάστε ακόμη: Ηράκλειο: Αεροδιακομιδή βρέφους 36 ημερών στην Αθήνα

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει δεξιά για έλεγχο. Αυτός όχι μόνο δεν πειθάρχησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα κι επιχείρησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη που όμως δεν κράτησε για πολύ. Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εγκλώβισαν και του ζήτησαν να κατέβει από το όχημα, ο νεαρός άρχισε να τους βρίζει και αρνήθηκε να συνεργαστεί.  

Μετά από κάποια λεπτά... διαβουλεύσεων, κατέβηκε από το Ι.Χ. αυτοκίνητου, αλλά δεν φόρεσε μάσκα για τον κορονοϊό και συνέχισε να βρίζει τους αστυνομικούς. Όταν δε προσπάθησαν να του κάνουν σωματικό έλεγχο, αντιστάθηκε σθεναρά και όρμησε προς την πλευρά του συνοδηγού, όπου όπως αποδείχτηκε είχε κρυμμένο ένα μεταλλικό γκλοπ. Άμεσα βρέθηκε με χειροπέδες και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για τον σχηματισμό δικογραφίας.

Όπως διαπιστώθηκε δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA