Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού τη Μεγάλη Εβδομάδα με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι η μόνη μετεωρολογική παράμετρος που θα εμφανίζει αξιόλογο ενδιαφέρον για τις επόμενες 5 με 7 ημέρες θα είναι η πορεία της θερμοκρασίας η οποία σιγά σιγά θα θυμίζει καλοκαίρι μιας και αναμένεται να ξεπεράσει ακόμα και τους 30 βαθμούς κελσίου. Κατά τ’ άλλα κάποιες αραιές συννεφιές που ίσως στην πορεία τους αφήσουν κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια - κεντρικά τμήματα δεν θα προβληματίσουν ενώ και οι άνεμοι οι οποίοι θα φυσούν από νότιες διευθύνσεις δεν θα δημιουργούν προβλήματα σε ξηρά και θάλασσα» γράφει ο μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fklearhos.marousakis%2Fposts%2F3850826888318777&width=500&show_text=true&height=790&appId
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA