Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός εμφανίστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και υποβλήθηκε σε τεστ, όπως κάνουν όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν στο εξωτερικό. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία ότι θα αναχωρήσει τη Μεγάλη Τετάρτη για τη Νορβηγία

Η Νορβηγία είναι χώρα συμβεβλημένη με την Ευρωπαϊκή Ένωση και πιθανό αίτημα από τις ελληνικές αρχές μπορεί να οδηγήσει στην παράδοσή του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει και στη Νορβηγία μια ομάδα ομοϊδεατών του, που θα μπορούσε να τον περιθάλψει. 

Tη Μεγάλη Δευτέρα, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψηφίζει για την άρση της ασυλίας του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που αναμένεται να είναι συντριπτικά υπέρ της άρσης ασυλίας του Γιάννη Λαγού, αναμένεται να ανακοινωθεί τη Μεγάλη Τρίτη.

Καθώς φαίνεται, η άρση της ασυλίας του Γιάννη Λαγού θα ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τη φυλάκιση του, καθώς έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.

https://www.youtube.com/watch?v=g0t9u7Gvku4
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA