Μενού
  • Α-
  • Α+

Σφραγισμένες είναι οι έξοδοι από την Αττική με την αστυνομία να προχωρά σε ιδιαίτερα αυστηρούς ελέγχους για να «τσιμπήσει» όσους δεν πειθαρχούν στα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού αναφορικά με τις μετακινήσεις εκτός νομού.

Μιλώντας στο OPEN, ο Σταύρος Μπαλάσκας επεσήμανε πως οι έλεγχοι για τις διανομαρχιακές μετακινήσεις είναι πάρα πολύ αυστηροί ενώ προχώρησε στην έκκληση να μην πάει κανένας άνθρωπος στο χωριό του αν δεν έχει κάποια δικαιολογία με νόμιμο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής, χθες Μ. Δευτέρα σημειώθηκαν 4 παραβάσεις, ενώ 213 οχήματα έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικά, στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου 13.240 οχήματα εξήλθαν από τα διόδια και άλλα 14.200 μπήκαν στο Λεκανοπέδιο ενώ καταγράφηκαν 4 παραβάσεις και 168 επιστροφές.

Αντίστοιχα στην Αθηνών-Λαμίας, 17.481 οχήματα έφυγαν από την Αττική και 17.965 ήλθαν με 45 εξ αυτών να επιστρέφουν στον προορισμό τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA