Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα ρεπόρτερ της εκπομπής του Mega «Live News», ξεκίνησε από το σταθμό του προαστιακού της Νερατζιώτισσας στην Αθήνα, πλήρωσε το εισιτήριο του, επιβιβάστηκε και ταξίδεψε κανονικά για την Κόρινθο

Όπως διακρίνεται από τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής φαίνεται ότι δεν ήταν ο μόνος που σκέφθηκε κάτι τέτοιο, αφού οι βαλίτσες στα βαγόνια δείχνουν ότι η «έξοδος» του Πάσχα γίνεται κανονικά και κυρίως μαζικά.

Επιπλέον ο μόνος έλεγχος που γίνεται καθώς είναι και ο μόνος που επιτρέπεται, δηλαδή από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ για το αν έχει κάποιος  εισιτήριο.

Έτσι μπορεί κάποιος να φθάσει γρήγορα, άνετα και κυρίως χωρίς έλεγχο από την Αθήνα στην Χαλκίδα ή την Κόρινθο.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι απουσιάζουν πλήρως στους σταθμούς αφού είναι απίθανο να σταματήσει κάποιος το τρένο στη μέση του πουθενά για έλεγχο όπως γίνεται για παράδειγμα στα ΚΤΕΛ.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020347201

Έτσι από τη στιγμή που κάποιος θα μπει στο τρένο η «απόδραση» μάλλον μοιάζει εξασφαλισμένη. Παράλληλα ο συγκεκριμένος τρόπος φαίνεται ότι είναι αρκετά διαδεδομένος αφού στην Κόρινθο τα ταξί περιμένουν καθημερινά τους εκδρομείς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA