Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυξημένη η κίνηση σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη στα διόδια της Ελευσίνας με την τροχαία να στήνει μπλόκα σε διόδια, λιμάνια και αεροδρόμια προσπαθώντας να επιβάλλει τα μέτρα για τις μετακινήσεις εκτός νομού και να μην επιτρέψει σε κανέναν να κάνει «Πάσχα στο χωριό» έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Open, από το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, στα διόδια της Ελευσίνας έχει φτάσει και κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, που στέλνει τα στοιχεία των οδηγών στην ΕΡΓΑΝΗ για διασταύρωση ώστε να διαπιστωθεί εάν μπορούσαν νομίμως να μεταβούν στην επαρχία για το Πάσχα.

Στα διόδια της Ελευσίνας έγιναν χθες, Μεγάλη Τετάρτη, 227 αναστροφές ενώ στις Αφίδνες 46 ενώ αύριο αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κίνηση στα διόδια.

Σημειώνεται ότι από σήμερα είναι ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις ενώ παραμένει - έως και την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων - η αποστολή SMS στο 13033 και μετά το άνοιγμα της εστίασης τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Αυστηροί έλεγχοι στο λιμάνι του Πειραιά

Αυστηρούς ελέγχους διενεργεί το Λιμενικό και στo λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να σταματήσει όσους επιχειρούν να μεταβούν στα νησιά. Οι άνδρες του Λιμενικού δεν αφήνουν κανέναν να ταξιδέψει αν δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA