Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής θα μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ήδη προμηθευτεί τα απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι του Πάσχα.

Με δεδομένο ότι οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις είναι φέτος απαγορευμένες - ελέω κορονοϊού - οι παραγγελίες είναι σημαντικά αυξημένες, ενώ πολλοί έμποροι έχουν θέσει σε λειτουργία την υπηρεσία του delivery, με τους διανομείς να φτάνουν μέχρι και την Ανάβυσσο.

Αυξημένη αναμένεται η κίνηση στην Βαρβάκειο Αγορά, όπου σήμερα οι τιμές κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα, με εκκίνηση από τα 6,99 ευρώ το κιλό για αρνιά και κατσίκια. Αναφορικά με τη διαθεσιμότητα, μάλιστα, σημειώνεται πως ακόμη υπάρχει επάρκεια στα περισσότερα αγαθά.

Υπενθυμίζεται πως τα καταστήματα στην Βαρβάκειο θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ το delivery θα συνεχιστεί μέχρι τις 20:00.

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα θα παραμείνουν ανοικτά τα μαγαζιά σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα ανοίγει η εστίαση.

Πιο συγκεκριμένα, το προτεινόμενο ωράριο για σούπερ μάρκετ και λοιπά καταστήματα είναι από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα, με τα εμπορικά να ανοίγουν στις 10:00.

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα αύριο Κυριακή του Πάσχα, καθώς και Δευτέρα και Τρίτη - 3 και 4 Μαΐου.

Πασχαλινό τραπέζι με κωδικό «6»

Για να μεταβούμε στο παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι, θα πρέπει να στείλουμε «6» στο 13033, ενώ ισχυρές είναι και οι συστάσεις των ειδικών για self-test πριν πάμε για φαγητό.

Στο πασχαλινό τραπέζι επιτρέπονται έως 9 άτομα σε εσωτερικό χώρο και έως 12 άτομα σε εξωτερικό, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στην απαγόρευση κυκλοφορίας:

  • Έως την Κυριακή του Πάσχα από τις 22:00- 05:00
  • Από Δευτέρα 3 Μαΐου από τις 23:00 – 05:00
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA