Μία νέα μέρα για τον κλάδο της εστίασης ξεκινά καθώς εστιατόρια καφέ και μπαρ ανεβάζουν ρολά και περιμένουν υποδεχτούν τους πρώτους πελάτες, μετά από 6 μήνες από όταν είχαν αναγκαστεί να κλείσουν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Βέβαια, αυτό το άνοιγμα θα γίνει κάτω από αυστηρούς κανόνες και ένας από αυτούς θα είναι το μειωμένο ωράριο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά όλα τα καταστήματα της εστίασης θα πρέπει να έχουν κλείσει το αργότερο 22:45, καθώς στις 23:00 ξεκινάει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Οι επιχειρηματίες θα μπορούν να ανοίγουν τα καταστήματα τους από το πρωί.
- Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Ήταν ένα βραχυκύκλωμα η αρχή της καταστροφής; Τι αποκαλύπτει το σημείο «μηδέν»
- Χυδαίες απειλές σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από οπαδούς του Κασιδιάρη: Στο στόχαστρο ο Γλαβίνας
- «Ξάφρισαν» τον βυθό στη Σκόπελο: Σπείρα Ιταλών μάζεψε κόκκινα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.