Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο 28χρονος ειδικός φρουρός ενεπλάκη σε τροχαίο στη συμβολή της Θηβών με την Παναγή Τσαλδάρη, στο Περιστέρι, τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, στο οποίο δεν έφταιγε καθώς ένα όχημα το οποίο παραβίασε κόκκινο σηματοδότη έπεσε πάνω στο όχημα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο 28χρονος ήταν πολυτραυματίας, έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους πνεύμονες.

Η «Οδύσσεια» με τα νοσοκομεία - Τι υποστηρίζει το ΕΚΑΒ

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο 28χρονος χρειάστηκε ν' αλλάξει τρία νοσοκομεία μέσα σε λίγες ώρες. Όπως ανέφερε το ΕΚΑΒ, η πρώτη αντίδραση ήταν να διακομιστεί στο 251 επειδή πρόκειται για ένστολο. Ωστόσο εφόσον το 251 δεν έχει καρδιοχειρουργικό τμήμα, έπρεπε να μεταφερθεί στο επόμενο νοσοκομείο, το οποίο εφημέρευε το «Ωνάσειο», όμως και εκεί υφίστατο πρόβλημα καθώς η κατάστασή του, έχρηζε τοποθέτησης στεντ και έτσι κατέληξε στον «Ευαγγελισμό». Παρόλο που αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο τραυματίας ειδικός φρουρός είναι 21 ετών, το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες του Open, ανέφεραν ότι πρόκειται για 28χρονο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA