Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα, τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση, και μάλιστα έξω από την πολυκατοικία, όπου διαμένει στη Νέα Σμύρνη. Όπως σημειώνει, μάλιστα, έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Στο βίντεο που ανέβασε η νεαρή γυναίκα διακρίνεται αρχικά η ίδια να φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας και να χτυπά το κουδούνι, κρατώντας τα κλειδιά στο χέρι. Αφού μπαίνει μέσα και κλείνει την πόρτα - όπως αποτυπώνεται από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας - λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πλησιάζει ο νεαρός άνδρας.

https://www.youtube.com/watch?v=UOItDjr5A6c

Ο άνδρας φαίνεται να φορά βερμούδα με το μόριό του έξω, ενώ πλησιάζει την πόρτα, και αφού κοιτά μέσα και διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει από το σημείο.

«Τρέμω στην ιδέα τι θα είχε γίνει»

Στην ανάρτησή της, η κοπέλα περιγράφει τα όσα συνέβησαν, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη.

Πιο συγκεκριμένα σημειώνει:

Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA